54 Görüntülenme
Anna Film İzle
6.6 IMDB Puanı

Anna Film İzle

Kategori
Anna Poliatova, işinde üstün yeteneklere sahip bir suikastçıdır. Başarılı bir geçmişe sahip olan Poliatova, dünyanın en korkulan hükümet suikastçılarından biri olarak tanınır ancak sıra dışı özellikleri sadece bu yeteneklerle sınırlı değildir.
24 yaşındaki Anna Poliatova, dışarıdan bakıldığında sıradan bir kadın gibi görünse de gerçek kimliği ve iç dünyası basit kavramının çok ötesindedir. Kim olduğunu anlamak, bir zekâ oyununu çözmek gibidir. Her adımı hesaplanmış, tüm hareketleri stratejik olan Poliatova'nın gerçek yüzünü görmek için dikkatli olmak gerekir.
Anna Film İzle Konusu
Baş karakterimiz bir suikastçı olarak hayatını sürdürse de gerçekler hiç de öyle değildir. Bu sıra dışı sırrının altında dünyanın en korkulan ve başarılı ajanlarından biri vardır. 24 yaşındaki Anna'nın kim olduğunu ve kaç farklı ülkede, hangi kimliklere sahip olduğunu kimse bilmez. Moskova pazarlarında sıradan bir satıcı ve Paris'te yaşayan bir model olarak da ona rastlamak mümkündür. Gerçek kimliğini öğrenmeniz için oyunun sonuna kadar beklemeniz gerekecek.
Vizyon Tarihi ve Oyuncu Kadrosu
20 Haziran 2019 tarihinde vizyona giren yapımın yönetmen koltuğunda Luc Besson yer alır. Fabula Films tarafından dağıtımı üstlenilen Fransız yapımı eser, gerilim ve aksiyon temalarını ustalıkla işleyen sahnelere ev sahipliği yapar. Projede gizemli suikastçı Anna’ya hayat veren Sasha Luss’a Helen Mirren ve Luke Evans gibi isimler eşlik eder.