124 Görüntülenme
Megan Film İzle
6.3 IMDB Puanı

Megan Film İzle

Megan (M3GAN), yetim kalan yeğenine arkadaşlık etmesi için bir robot tasarlayan dahi oyuncak mühendisinin hikayesini ele alır. Bilim- kurgu, korku ve gerilim türlerini sevenlere hitap eden yapım birtakım mizah unsurları da barındırır. Olumlu eleştiriler alan film, gişede 130 milyon doların üstünde hasılat elde etmeyi başarmıştır. Ele alınan temalar ilginizi çekiyorsa Megan film izle seçeneğiyle yapıma konuk olabilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu
M3GAN; Akela Cooper tarafından senaryosu yazılan ve Gerard Johnstone tarafından yönetilmiş bir filmdir. Ebeveynlerin çocuklarıyla ilgilenmeleri gerektiği gerçeğini bir kez daha gözler önüne seren yapımın oyuncu kadrosunda Allison Williams, Violet McGraw ve Ronny Chieng yer alır.
Megan Filmi Türkçe Dublaj Full İzle Konusu
Cady, anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiş sekiz yaşında bir çocuktur. Hayatın gerçekleriyle çok erken tanışan küçük kız, Seattle’daki yüksek teknolojili oyuncak şirketi Funki’de robot uzmanı olan teyzesi Gemma’nın yanına gönderilir. Genç kadın, yeğeninin yalnızlığına ve acısına ortak olması için dahiyane bir fikir geliştirir. Yapay zekayla desteklenen ve çocuk boyutunda insansı bir robot bebek olan M3GAN’ı şirketin kaynaklarını gizlice kullanarak tasarlar.
Gemma tarafından oluşturulan M3GAN prototipi resmi olarak Cady ile eşleştirildiğinde taraflı tarafsız herkes projeyi takdir etse de bir süre sonra işler yolunda gitmez. M3GAN, beklentileri aşarak ebeveyn rolü üstlenmeye başlar ve olaylar daha da enteresan bir hal alır.