74 Görüntülenme
Next Film İzle
6.2 IMDB Puanı

Next Film İzle

Ana karakterimiz Cris’in yeteneği birkaç dakika sonra olacakları anında görebilmesidir. Sahip olduğu büyük gücü kullanmak isteyen hükümetten firar etmek için Vegas’ta takma bir ad ile hayatına sihirbazlık yaparak devam eder ve olaylar buradan itibaren şekillenir. Aksiyon, gerilim ve bilim kurgu türünü başarıyla harmanlayan yapıma Next film izle seçeneğiyle misafir olabilirsiniz.
Next Filminin Konusu
Başrol oyuncusu olan Cris, birkaç dakika sonra yaşanabilecekleri görmek gibi büyük bir yeteneğe sahiptir. Ancak ana karakterimizin sahip olduğu bu yetenek, yaşamını kolaylaştırmak yerine zorlaştırır. Günün birinde NSA ajanı olarak görev yapan biri başrolümüzün sıra dışı yeteneğini keşfeder ve yararlı olabileceğini düşündüğü için bu ayrıcalığı lehine kullanmak ister.

Ajan, hükümet adına çalışması için ana karakterimizi ikna etmek isterken maceralı bir kaçış serüveni yaşanır. Gizli bir şekilde Cris’e ulaşmaya çalışan ajan, onun bu durumu çoktan gördüğünden habersizdir. Cris, sahip olduğu yeteneği gizlenmek için kullanırken işinde oldukça başarılı ajan için ipuçları takip etmek hiç de zor olmaz. Peki aksiyon dolu kovalamacanın sonunda hangisi amacına ulaşabilecek? Kendisine bahşedilen yeteneği kaçışı için kullanan kahramanımız, kurtulmayı başarabilecek mi yoksa devlet için mi çalışmayı kabul edecek?
Oyuncu Kadrosu
Projenin oyuncu kadrosunda Jessica Biel, Julianne Moore, Thomas Kretschmann ve Nicolas Cage gibi önemli isimler yer alır. Güçlü karakterleri ve kurgusu sayesinde başarısını artıran prodüksiyon, geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı da başarmıştır.