51 Görüntülenme
Lucia İzle
7.0 IMDB Puanı

Lucia İzle

(Lucía y el sexo)
Kategori
Başrolünde İspanyol oyuncu Paz Vega’nın yer aldığı Sex and Lucia, 2001 yapımı bir İspanyol filmidir. Madrid’de yaşayan Lucia isimli bir kadının kendini bulma hikâyesini anlatan projenin yönetmenliğini ve senaristliğini İspanyol yönetmen Julio Madem üstlenmiştir. Oyuncu kadrosunda ayrıca Tristán Ulloa, Daniel Freire Najwa Nimri ve Javier Cámara’nın yer aldığı yapım, Madrid’de Baleraic Adalarına uzanan etkileyici bir yol hikâyesi anlatır. Etkileyici manzaraları ve sıcak atmosferiyle dikkat çeken eseri Lucia izle seçeneğiyle seyredebilirsiniz.

Projenin müziklerini ise Pedro Almodovar gibi ünlü yönetmenlerle de çalışmış olan İspanyol besteci Alberto Iglesias bestelemiştir. Usta müzisyen bu filmiyle “İspanya’nın Oscar’ları” olan Goya Ödülleri’nde “En İyi Müzik” ödülünün sahibi olmuştu. Proje aynı zamanda başroldeki genç yıldız Paz Vega’ya da oyuncu ödülü kazandırmıştır.

Madrid dışındaki çekimlerinin bir kısmı Fuerteventura bölgesinde gerçekleşen film, Akdeniz manzaralarını ve İspanyol kültürünü seven izleyiciler için ideal bir seçenektir. Hayatının kontrolünü yeniden ele almaya karar veren Lucia’nın kendini bulma yolculuğuna Sex and Lucia izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Lucia Film Konusu
Uzun süredir Madrid’de yaşayan ve bir restoranda garson olarak çalışan Lucia, hayatıyla ilgili bazı kararlar almanın eşiğindedir. Bir yazarla olan önceki ilişkisi yeni bitmiş olan genç kadın, bir süre yalnız kalmaya karar verir ve Akdeniz’in sıcak bir kasabasına doğru yola koyulur. Pek çok yeni insanla karşılaştığı ve yeni ilişkilere yelken açtığı yolculuk, Lucia’nın tüm hayatını ve kimliğini yeniden değerlendirmesine neden olur.