80 Görüntülenme
Kız Kardeşim 2001 İzle
6.4 IMDB Puanı

Kız Kardeşim 2001 İzle

Kategori
2001 yapımı Kız Kardeşim, senaryosu Catherine Breillat tarafından yazılan erotik-dram filmidir. Proje, ergenlik dönemindeki bir kızın bedenindeki değişimlere ayak uydurmaya çalışırken yaşadığı özgüven sorunlarını ele alır. Gerçekçi ve dokunaklı anlatımıyla hem gençleri hem de ebeveynleri etkiler. Bunun yanı sıra cinsellik, aile içi ilişkiler ve büyüme sancıları gibi konuları doğru bir şekilde aktarır. Siz de Kız Kardeşim 2001 izle seçeneğiyle filmi seyredebilir ve kaliteli bir vakit geçirebilirsiniz.
Kız Kardeşim 2001 Konusu
12 yaşındaki Anais ve ablası Elena, aileleriyle birlikte Fransa’nın sahil kasabası Les Mathes’te tatil yapar. İkili, çevrelerinde arkadaşları olmadığı için sıkılır ve birbirlerine sırlarını anlatmaya başlar. Elena, kardeşi Anais’e kıyasla rahat bir kızdır. Henüz 15 yaşında olmasına rağmen birden çok kez cinsel ilişkiye girmiştir. Anais ise bekaretini sevdiği adama saklamayı tercih eder.
İki genç kızın hayatı, Fernando isimli bir hukuk öğrencisiyle tanışmaları sonucu değişir. Özellikle Elena, onunla karşılaştıktan sonra kendini bambaşka olayların içinde bulur. Anais, ablasının kendisini de tehlikeye attığından habersizdir.
Oyuncu Kadrosu
Kız Kardeşim filminin başrolünde 1987 doğumlu Fransız aktris Anais Reboux yer alır. Başrollere ise Roxane Mesquida, Libero De Rienzo ve Arsinee Khanjian gibi sinemaseverlerin yakından tanıdığı isimler eşlik eder. Yapımın çekildiği dönemde henüz 13 yaşında olan Anais Reboux, başarılı performansıyla oyunculuk kariyerine güzel bir başlangıç yapmıştır.