100 Görüntülenme
The Jester Full İzle
4.0 IMDB Puanı

The Jester Full İzle

(Soytarı: İntikam Gecesi)
Kategori
2023’ün en sevilen korku yapımlarından biri olan The Jester, Cadılar Bayramı’nda ortaya çıkan ve etrafa dehşet saçan bir varlıkla savaşan iki kız kardeşe odaklanır. Halloween, Elm Sokağında Kabus ve Scream gibi klasik korku filmlerinden izler taşıyan yapımın yönetmenliğini Colin Krawchuk üstlenir. Oyuncu kadrosunda ise Michael Sheffield, Leila Symington ve Delaney White gibi isimler bulunan projeyi The Jester full izle seçeneğiyle seyredebilirsiniz.
Gizem, gerilim ve korku türlerini birleştiren The Jester; sürükleyici, heyecanlı hikâyesi ve dehşet verici özel efektleriyle korku severler için ideal bir seçenektir. Mekân olarak Amerikan banliyölerini tercih eden yapımların sevdiği temalardan biri olan Cadılar Bayramı zamanında geçen hikâye, adrenalin dolu bir seyir deneyimi vadeder. Eserin senaristliğini ise aynı zamanda filmin başrolünde de yer alan Michael Sheffield ve yönetmen Colin Krawchuk birlikte üstlenmiştir.
The Jester Filmi Konusu
İki kız kardeş, kasabalarına dehşet saçan ve herkesi tehdit eden korkunç varlıktan kurtulmak zorundadır. Cadılar Bayramı gecesinde esrarengiz bir şekilde ortaya çıkan ve ismi Jester olan varlık, tüm kasabayı tehdit eder. Yıllardır birbirleriyle görüşmeyen iki kız kardeş, ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşabilmek için yeniden bir araya gelir. Ancak bu mücadele, sandıkları kadar kolay olmayacaktır. İki kız kardeş, öncelikle kendi geçmişleriyle yüzleşmek ve yaptıkları hataları telafi etmenin bir yolunu bulmak zorundadır.