125 Görüntülenme
Grassland İzle
6.5 IMDB Puanı

Grassland İzle

(Alafzar)
Kategori
Orijinal adı Alafzar olan Grassland, bir suçun gizli bir şekilde ortaya çıkmasının ardından yaşanan olayları konu alır. Savcıya yönlendirilen suç, zorlu bir süreci başlatır. Sorgulayıcı, mesleki hayatının yanı sıra kişisel hayatında da zor zamanlar geçirir. Ana karakterimiz, belediye başkanının ailesi ile ilgili olan davada tüm kasabayı etkileyen bir karar verme mecburiyetindedir.

Herkes için önemli sonuçlar doğuracak karar, savcının zorlu ikilemde kalmasına neden olur. Hakikati ortaya çıkarma ya da sessizlikle yola devam etme arasında bir seçim yapmak zorundadır. Kazem Daneshi’nin ilk filmi olan Grassland, katıldığı festivallerde 6 ödül almayı başarmıştır. Grassland izle seçeneğiyle olayların seyrini değiştiren gerçekliğe yakından tanık olabilirsiniz.
Grassland Konusu
Grassland, etik sorunu ele alan ve önemli bir mahkeme sürecini merkeze alan filmdir. Belediye başkanlığı ile ilgili bir davanın savcıya yönlendirilmesi ile başlayan olaylar, kasabanın kaderini etkileyen derin sırların açığa çıkmasına neden olur.

Sorgulayıcının vereceği karar hem belediye başkanı ailesi hem de bölgedeki yaşayanlar için büyük bir sorumluluk taşır. Zor bir ikilemle karşı karşıya kalan savcı ya gizli bir gerçeği açığa çıkararak adaleti sağlayacak ya da sessiz kalıp tedbirli bir şekilde ilerleyecektir. Her iki seçenek de büyük riskler taşır. Ancak başrolümüz, zorlu karar eninde sonunda verir.
Oyuncu Kadrosu
Başarılı yapımın oyuncu kadrosunda ise Farrokh Nemati, Sara Bahrami, Maede Tahmasbi ve Setareh Pesyani yer alır.