29 Görüntülenme
Dünyayı Ardında Bırak İzle
6.4 IMDB Puanı

Dünyayı Ardında Bırak İzle

Kategori
Film, Rumaan Alam tarafından yazılan ve aynı isme sahip olan romandan uyarlanarak beyazperdeye aktarılmıştır. Dram ve gerilim türünde olan yapım, 2023 yılında vizyona girmiş ve kıyamet sonrası kurgusu ile dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Sıra dışı hikayelere sahip eserleri seviyorsanız Dünyayı Ardında Bırak izle seçeneği ile bu özel filme konuk olabilirsiniz.
Dünyayı Ardında Bırak Konusu
Film, sakin bir tatil geçirmek isteyen çiftin yaşadığı sıra dışı olayları konu alır. İki çocukları olan genç çiftimiz, sorunsuz bir yaşama sahiptir. Ancak iş ve şehir hayatının verdiği stresten bunalırlar. Bu durumu değiştirmek için şehirden uzakta, kentin ücra bir noktasında tatil yapmaya karar verirler. Tatil için Long Island’ın uzak noktalarından birinde ev kiralarlar.
Ana karakterlerimizin tatilleri oldukça keyifli başlar ve her şey yolundadır. Ancak akşam saatlerinde evin gerçek sahibi bir anda kapıda belirerek büyük bir felaket yaşandığını söyler. New York’ta yaşanan geniş kapsamlı elektrik kesintisinin tüm yaşamı durma noktasına getirdiğinden bahseder. Ancak çiftimiz, ev sahibinin söylediklerine şüphe ile yaklaşır. İnternetin ve elektriğin olmadığı bu ücra yerde söylenilenlerin doğru olup olmadığını anlayamazlar. Farklı hikayesi ile izleyicilere her saniye gerilimi hissettiren yapıma Dünyayı Ardında Bırak izle seçeneği ile konuk olabilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu
Yönetmenliğini ve senaristliğini Sam Esmail’in yaptığı yapımın başrolünde ünlü aktris Julia Roberts yer alır. Mahershala Ali ve Ethan Hawke ise oyuncu kadrosundaki diğer isimlerdir.