29 Görüntülenme
Limonata Film İzle
7.5 IMDB Puanı

Limonata Film İzle

Kategori
Komedi ve dram türünde bir yapım olan Limonata, 2015 yılında vizyona girmiştir. Farklı duyguları aynı anda izleyicilere hissettirmeyi başaran eseri farklı hikayesiyle de dikkat çeker. Türk sinemasının komedi ve dram unsurlarını başarıyla harmanlayan yapıma Limonata film izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Limonata Konusu
Film, ölümcül bir hastalığa yakalanan bir babanın son isteklerini yerine getirmek isteyen oğulun hikayesini ele alır. Suat, eski bir tır şoförüdür ve Makedonya’da yaşamayı tercih etmiştir. Hayatında her şey yolunda giderken ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenir. Kısa sürede yatağa düşen Suat, oğlu Sakip’i yanına çağırır ve son isteklerini söyler.
Tır şoförü olan baba, oğlundan tek bir istekte bulunur. Yıllar önce İstanbul’da bir kadınla imam nikahı kıydığını söyler. Bu evlilikte bir çocuğu olmuş ancak onları kısa sürede terk etmiştir. Bu nedenle başrolümüz, ölmeden önce ikinci çoğu olan Selim’i görmeyi arzu eder. Amacı, Selim’den helallik istemektir.
Sakip, ölüm döşeğinde olan babasının bu isteğine çok şaşırsa da emektar arabasına binerek İstanbul yoluna düşer. Elinde sadece eski bir adres ve kardeşinin adı vardır. Hiç umudu olmasa da yola düşen Sakip, ummadığı olaylar yaşar. Komedi ve dram unsurlarını harmanlayan esere Limonata film izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu
Yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı yapımın senaryosunu Ertan Saban kaleme almıştır. Başrolde ise Ertan Saban, Serkan Keskin ve Funda Eryiğit yer alır.