77 Görüntülenme
Harry Potter 3 İzle
8.0 IMDB Puanı

Harry Potter 3 İzle

Kategori
Yönetmenliğini Roma filmiyle Oscar kazanan Alfonso Cuarón’un üstlendiği Harry Potter 3 Azkaban Tutsağı, J. K. Rowling imzalı ünlü roman serisinden beyazperdeye uyarlanmıştır. Başrollerinde Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint’in yer aldığı yapımda ana kahramanlarımızın büyücü dünyasının korkulu rüyası Lord Voldemort’a karşı mücadelesini izliyoruz. Projede Harry’nin hikâyesi açısından büyük önem taşıyan Sirius Black isimli karaktere Oscarlı oyuncu Gary Oldman hayat vermiştir.

Oldman bu rolde Azkaban isimli hapishaneden kaçan azılı bir suçluyu canlandırarak baş kahramanlarımızın hayatını daha zorlaştırmıştır. Projede romanda yer alan önemli karakterlerden biri olan kurtadam Lupin’i ise İngiliz sinemasının bir başka usta oyuncusu David Thewlis canlandırmıştır. Harry Potter’ı ünlü bir büyücü yapan arka plan hikâyesinin detaylarını öğrendiğimiz üçüncü seri, prodüksiyonun en başarılı filmleri arasında yer almayı başarmıştır. Zamanda yolculuk temasının da yer aldığı yapıma Harry Potter 3 izle seçeneğiyle erişerek maceraya ortak olabilirsiniz.
Harry Potter 3 Filmi Konusu
Kahramanımız, zorlu bir senenin ardından bir kez daha insanların dünyasına ve akrabalarının yanına döner. Ancak ana karakterimizi büyücü okulu Hogwarts’taki üçüncü yılında yine kıyasıya bir ölüm-kalım mücadelesi bekler. Lord Voldemort’la bağlantılı bir suçlu olan Sirius Black, Azkaban adlı hapishaneden firar eder. Amacı ise başrolümüzü yakalamak ve öldürmektir. Zeki karakterimiz bir kez daha arkadaşları Hermione ve Ron’un yardımıyla kötülükle savaşmak ve hayatta kalmak zorundadır.

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın