61 Görüntülenme
Bar Fedaisi İzle
6.2 IMDB Puanı

Bar Fedaisi İzle

(Road House)
Kategori
Yönetmen koltuğunda Doug Liman’ın yer aldığı yapım, başarılı senaristler Anthony Bagarozzi ve Charles Mondry tarafından yeniden uyarlanarak 2024 yılında dijital platformlarda gösterime girmiştir. Aksiyon, dram, gerilimle dolu kült bir hikayeyi, başarılı oyunculuklarla harmanlayarak yeniden uyarlayan proje, eski bir UFC dövüşcüsünün sıradan bir hayatı deneyimlemesini konu alır. Karakterimizin ilginç olaylara dahil olduğu ve aksiyon sahneleriyle akıllara kazınan hikayeyi Bar Fedaisi 2024 izle seçeneğiyle seyredebilirsiniz.
Bar Fedaisi Konusu
Eski bir UFC dövüşçüsü olan Elwood Dalton, yeraltı dövüşlerinde kendini gösterir. Yeraltı dünyasının en güçlü ve yenilemez görülen dövüşçüsünün bile Dalton’dan korkmasıyla “The Road House” adlı bir barı işleten kadının dikkatini çeker. Frankie adındaki bu kadın, Dalton’a onun fedaisi olmasını rica eder. Hayattan başka bir beklentisi kalmayan ve çaresi olmayan karakterimiz, çok istemese de teklifi kabul eder. Ancak fedai olarak yola çıktığı yeni hayatı beklediği gibi ilerlemez.
Bar Fedaisi Oyuncu Kadrosu
Yapımda, Hollywood dünyasının önde gelen oyuncularından olan Jake Gyllenhaal ve Jessica Williams gibi isimlere Conor McGregor, Post Malone gibi Amerika’dan dünyaya ününü yaymış oyuncu-şarkıcılar eşlik etmiştir. Eski bir UFC dövüşçüsüne hayat veren Jake Gyllenhaal, her yapımda olduğu gibi yine oyunculuğuyla ön plana çıkmayı başarmıştır. Yapımın eşsiz sahnelerine güzel şarkılarıyla eşlik eden Christophe Beck, sahnelerin aksiyon bölümünü izleyicilere başarıyla aktararak akıllara kazınmıştır.