61 Görüntülenme
The Prodigy Film İzle
5.3 IMDB Puanı

The Prodigy Film İzle

(Dahi)
Kategori
Kiralık katil Truman Fisher, yetenekleri ve acımasızlığıyla nam salmış, sıra dışı bir suikastçıdır. Fisher, yeraltı dünyasında sadist kişiliği ve kusursuz iş bitirme tarzıyla tanınır ve bu özellikleri sayesinde çete içerisinde büyük bir saygınlık kazanmıştır. Ancak patronunun sevgili yeğeninin kaçırılmasıyla birlikte çetenin içindeki güç dengeleri altüst olmaya başlar. The Prodigy film izle seçeneğiyle sırlarla dolu yapıma misafir olabilirsiniz.
Fisher, bu kritik durumda liderliğini ve yeteneklerini bir kez daha kanıtlamak zorunda kalır. Onun bu zor durumu, efsanevi gangster Rain ile karşı karşıya gelmesine sebep olur. Rain, yeraltı dünyasında adı korkuyla anılan, acımasız bir suç dehasıdır. Fisher ve Rain'in yolları kesiştiğinde yeraltı dünyasının en tehlikeli iki ismi arasında kaçınılmaz bir hesaplaşma başlar.
The Prodigy Konusu
The Prodigy film izle seçeneğiyle ortak olabileceğiniz yapımda genç bir kadının, oğlunun doğaüstü bir güç tarafından ele geçirildiğine dair yaşadığı korkunç deneyimleri ele alınır. Sarah, genç ve güzel bir kadındır ve oğlu Miles'ın son zamanlardaki davranışlarının tuhaflaştığını fark eder. Miles'ın sergilediği rahatsız edici davranışlar gün geçtikçe daha da yoğunlaşır ve bu durum, çevresindeki insanları da huzursuz etmeye başlar. Sarah, oğlundaki bu değişimin nedenini bir türlü çözemez. Oğlunu korumak için her türlü tehlikeyi göze alan Sarah, Miles’ın karanlık durumunun ardında neyin ya da kimin olduğunu anlamak için derin bir araştırmaya girişir.