53 Görüntülenme
The Fall Film İzle
7.8 IMDB Puanı

The Fall Film İzle

(Düşüş)
Kategori
Tarsem Singh tarafından yönetilen ve 2008 yılında gösterime giren The Fall; dram, macera ve fantastik gibi temaları başarıyla bir araya getirmiştir. The Fall film izle seçeneğiyle ortak olabileceğiniz yapım, çarpıcı görsel efektleriyle film eleştirmenlerinden olumlu yorumlar almayı başarmıştır. Çekimlerinin etkileyici ve egzotik yerlerde yapıldığı projenin senaristliği ise Dan Gilroy, Nico Soultanakis ve Tarsem Singh’e ait.
The Fall Konusu
Yapımın olağanüstü hikayesi, 1920’li yılların Los Angeles’ında geçiyor. 10 yaşındaki Alexandria, şehir hastanesinde yattığı sırada Roy adında biriyle tanışır. Dublör olan Roy, bir çekim sırasında sakatlanmış ve bu sebeple hastaneye yatırılmıştır. Küçük Alexandria'ya farklı hikayeler anlatarak zamanlarının keyifli hale gelmesini sağlar.
Projede işlenen bir diğer konu ise Vali Odious'tan nefret eden 6 adamın hikayesidir. Başlarda sıradan bir macera hikayesi gibi olsa da ilerleyen kısımlarında durum değişir. Roy, içinde bulunduğu ruh hali nedeniyle hikayeyi oldukça karamsar, kötü ve korkutucu bir şekilde anlatmaya başlar.
Oyuncu Kadrosu
Başarılı prodüksiyonun başrolünde Alexandria karakterine hayat veren Catinca Untaru ve Roy Walker’ı canlandıran Lee Pace yer alıyor. Hemşire Evelyn rolünde ise Afrikalı-İngiliz oyuncu Justine Waddell bulunuyor.
Yetenekli oyuncu kadrosunda yer alan Vali Odious’u Daniel Caltagirone, buz dağıtıcısı rolündeki Otta Benga’yı Marcus Wesley canlandırmıştır. Ayrıca ekip Robin Smith, Jeetu Verma, Leo Bill ve Kim Uylenbroek gibi usta oyuncuları da görmemiz mümkün.