32 Görüntülenme
Rekabet Filmi İzle

Rekabet Filmi İzle

(Challengers)
26 Nisan 2024 tarihinde beyazperdede izleyiciyle buluşan Rekabet, son zamanlarda adından başarılarıyla söz ettiren Zendaya’nın oyunculuk performansıyla olumlu yorumlar alan projeler arasında yer almayı başarmıştır. Orijinal ismi Challengers olan yapımın yönetmen koltuğunda başarılı isim Luca Guadagnino yer alırken senaryosu Justin Kuritzkes imzası taşır.
Oyuncu Kadrosu
Amerikan film endüstrisinin başarılı oyuncularının yer aldığı eserde Zendaya Coleman ve Mike Faist başrollere hayat veren isimler arasındadır. Zendaya, hem tenis oyuncusu hem de koç olan Tashi ismindeki bir kadını canlandırır. Mike Faist ise Tashi ismindeki tenis koçunun kocası olan Art rolüyle karşımıza çıkar. Romantik-dram türündeki film şimdiden en merak edilen yapımlar arasına girmeyi başarmıştır.
Rekabet Filminin Konusu
Tashi, alanında önemli başarılar kazanan yetenekli bir tenis koçudur. Eşi Art ise onun kadar başarılı bir tenis oyuncusu değildir. Ana karakterimiz, eşinin tüm başarısızlığına rağmen dünyaca tanınan bir Grand Slam şampiyonu olması için büyük uğraşlar verir. Bu uğraşlar da başarıyla sonuç verir ancak Art’ın turnuvalarda son yenilgi serisinden kurtulması gerekir. Bunun için de Tashi, Art’ın profesyonel turdaki en düşük turnuva seviyesine çok yakın olan Challenger etkinliğine katılmasını ister.
Art, kendini bu etkinlik içerisinde Patrick ismindeki bir oyuncunun rakibi olarak bulur. Patrick, tenis dünyasında bir zamanlar umut vadeden ancak daha sonra gözden düşen bir oyuncudur. Gelişen olaylar bunlarla sınırlı değildir. Patrick ismindeki bu sönük oyuncu Art’ın eski iyi arkadaşı ve Tashi’nin eski sevgilisidir.

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın