49 Görüntülenme
Küçük Prens Karlar Ülkesi İzle
4.4 IMDB Puanı

Küçük Prens Karlar Ülkesi İzle

Maceraperest bir ruha sahip olan ana karakterimiz Grisha, zengin bir kontun oğlunun yerine geçmesi için zorlanır ve gönüllü olmayarak İsviçre seferine gönderilir. Yolculuğuna başladığı sırada kendisini çeşitli heyecan verici maceraların ve önemli olayların içinde bulur. Kahramanımız, ilginç bir dönemeçle kaderin tuhaf cilveleriyle karşı karşıya gelir ve İsviçre Alpleri'ndeki ünlü sefer sırasında efsanevi Rus komutan Alexander Suvorov'un emrinde hizmet etmek durumunda kalır.
Küçük Prens Karlar Ülkesi Konusu
Grisha, genç yaşına rağmen cesur bir ruha sahip olduğu için dikkat çeken bir çocuktur. Zengin bir kontun oğlu olmasına rağmen lüks ve rahat bir yaşam onun ilgisini çekmez. Maceraları ve bilinmeyenin keşfi onun için gerçek tutkudur. Bir gün, ailesinin isteği üzerine zengin kontun oğlunun yerine geçmek zorunda bırakılır ve İsviçre'ye sefer düzenlenen bir yolculuğa gönderilir. Yolculuk başladığında Grisha fazlasıyla heyecanlanır ve hayatında hiç karşılaşmadığı maceralara atılmak için sabırsızlanır. İsviçre'nin muhteşem manzaralarıyla dolu yollarında kahramanımızın karşısına birbirinden farklı olaylar çıkar.
Vizyon Tarihi ve Oyuncu Kadrosu
Orijinal ismi Suvorov: Velikoe Puteshestvie olan animasyonun yönetmen koltuğunda başarılı isim Boris Chertkov yer alırken senaryosu ise Natalya Dementeva’nın ve Andrea Kureichik’in imzasını taşır. Projede başrole sesiyle hayat veren Anna Ardova’ya Natalya Bystrova, Aleksey Demidov, Konstantin Khabensky ve Philipp Kirkorov gibi başarılı oyuncular eşlik eder.